Organisaties:

Zoals u waarschijnlijk zult beamen, bestaat de basis van elke organisatie uit goede en productieve medewerkers. Medewerkers waarover u niet alleen in werksituaties tevreden kunt zijn, maar die zich ook in privésferen sterk en gelukkig voelen. Wanneer uw medewerkers over een goede fysieke gezondheid beschikken en zelfverzekerd in het leven staan, zal dit zich uitbetalen in een verlaging van het ziekteverzuim, een betere teambinding, meer tevredenheid en een hogere productiviteit. De instructeurs van Spartanen Training kunnen deze doelstellingen bereiken met een op maat gemaakt programma voor uw organisatie.

 

Sportclubs:

Sporten in teamverband bestaat uit verschillende aspecten die invloed hebben op de uitslag van de wedstrijd. Voor elk sportteam is het belangrijk dat er sprake is van een goede samenwerking en interactie tussen de spelers. Daarnaast draait sporten om doorzettingsvermogen als het gaat om het behalen van persoonlijke en/of sportieve overwinningen. En wanneer dit doorzettingsvermogen niet resulteert in winst, hoe ga je als sporter dan om met teleurstellingen? De instructeurs van Spartanen Training kunnen sporters leren incasseren, het uiterste uit zichzelf te halen en fysiek en mentaal weerbaarder maken.

 

In onze trainingen plaatsen wij mensen in een unieke situatie, waardoor ze uit hun comfortzone treden. Door het evalueren van deze beleving van fysieke en mentale vorming zullen mensen sterker worden in het privéleven.