Kaartjes voor een training zijn te koop via de pagina Tickets. Klik hier om een kaartje te kopen voor een training.

Ja, iedereen kan meedoen met een Spartanen Training. Voorafgaand aan elke training worden groepen samengesteld van verschillende niveaus. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen en is de training voor iedereen toegankelijk.

De training duurt twee uur.

De twee uur durende training bestaat uit verschillende onderdelen:
Hoge intensiteit training
Korte rustperiodes
Pylometrische oefeningen
Intervaltrainingen
Boksen

Naast het trainen met het eigen lichaamsgewicht maken we veel gebruik van militairgerelateerde spullen, zoals vesten, netten en zandzakken.

Voor de trainingen zijn er drie niveaus: beginners, gevorderden en elite. De groepsindeling wordt tijdens de warming-up bepaald, zodat iedereen op basis van zijn of haar fitheid een passende training volgt.

Ja, de trainingen gaan in principe altijd door, ongeacht het weer.
Eventuele uitzonderingen hierop zijn onweer en extreme hagel.
Mocht dit het geval zijn en de training worden afgelast, dan wordt dit tijdig bekend gemaakt via onze website en social media-kanalen.

De trainingen vinden afwisselend plaats in Nijmegen of in Didam.

Nijmegen
Heumensoord of Heilige Landstichting.

Didam
Bedrijventerrein van Blackout (Vincwijcweg 1A, Didam).

Als de training op het bedrijventerrein van Blackout Didam plaatsvindt, zijn er lockers beschikbaar voor de spullen.
Op andere locaties zijn niet altijd opslagruimtes aanwezig. Waardevolle spullen, zoals telefoons, sleutels en portemonnees kunnen dan aan de trainers gegeven worden. Probeer zo min mogelijk spullen van waarde mee te nemen naar een training.

In het verleden hebben wij tijdens de trainingen gemerkt dat niet iedereen fysiek en mentaal hetzelfde in elkaar zit. Door mensen in te delen aan de hand van hun fysieke gesteldheid, zijn wij in staat een training te geven die voor iedereen toegankelijk is. Door de diversiteit aan mensen is het voor ons dan ook iedere keer een uitdaging om iedereen het einde van de training te laten halen. Het is wel belangrijk dat je zelf inzet toont!

Ja! De trainingen gaan in principe altijd door, ongeacht het weer. Eventuele uitzonderingen hierop zijn onweer of extreme hagel. Mocht dit het geval zijn en de training worden afgelast, dan wordt dit tijdig bekendgemaakt via onze website en social media-kanalen.

Het is verstandig dat je kleding meeneemt waarbij je benen volledig beschermd zijn. Een legging of lange broek is geschikter voor een training dan een korte broek. We zijn continue buiten.

Bij trainingen bij Blackout Didam is er de beschikking over kleedruimten, toiletten en douches. De trainingen in Nijmegen vinden echter meestal plaats in het bos, waardoor er geen kleedkamers, toiletten en douches zijn.